2016 Matka-apurahat

 

1. Neljä matka-apurahaa (1500€) ISAM 2016 kongressiin


Päihdelääketieteen yhdistys ry julistaa haettavaksi matka-apurahoja ISAM 2016 kongressiin Montrealissa 20.-22.10.2016. ISAM on laadukas maailmanlaajuinen päihdelääketieteen kongressi ja yhdistyksellä on pitkä historia tämän apurahan jakamisesta. 

Jaamme tänä vuonna kahdesta neljään 1500€ suuruista matka-apurahaa ISAM kongressiin osallistumista varten. Apurahoja myönnetään vain yhdistyksen jäsenille ja yhdistyksessä aktiivisesti toimineet ovat etusijalla. Apurahan saaminen ei edellytä esitystä kongressissa, mutta mahdollinen esitys huomioidaan apurahoista päätettäessä. Apurahan saajista päättää yhdistyksen hallitus.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa on ilmoitettava hakijan nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, sähköposti, verotuskunta, tilinnumero, koulutus ja työpaikka. Hakemukseen on liitettävä maininta siitä, onko hakijalla esitystä kongressissa. Hakemukseen voidaan tarvittaessa liittää lyhyt korkeintaan puolen sivun mittainen selvitys siitä miten hakijan nykyinen työ liittyy päihdelääketieteen alaan ja miksi kongressiin osallistuminen olisi hakijalle hyödyllistä.

Pidennetty hakuaika! Sähköisessä muodossa olevat hakemukset tulee jättää viimeistään 31.7.2016 yhdistyksen puheenjohtajalle Antti Mikkoselle osoitteeseen antti.mikkonen (at) addiktum.fi

 

2. Joustavat "mini"-apurahat päihdelääketieteen tapahtumiin


Päihdelääketieteen yhdistys haluaa tukea sinun ammatillista kehitystä, työtäsi päihdealalla ja yleisesti päihdelääketieteen alan kehitystä. Joskus nämä vaativat matkustamista, ja joskus matkat jäävät tekemättä jos budjettia ei ole. Siksi yhdistys myöntää tänä vuonna jäsenilleen matkustusapurahoja päihdealan koulutuksiin ja tapaamisiin vapaamuotoisten hakemusten perusteella. Tarkoituksena on tarjota pieniä avustuksia mutta joustavalla hakuprosessilla apurahoja tarvitseville. Toivomme, että apurahat saavat sinut liikkeelle ja avartavat maailmaasi!  

Lisätiedot: 
- Apurahan summa 100-500€ yhteen tarkoitukseen. 
- Vapaamuotoiset perustelut enintään 100 sanaa. 
- Hakemisella kolme eräpäivää: 29.2. , 31.5. ja 31.10. 
- Hakemukset käsitellään ja apurahat jaetaan aina eräpäivän jälkeisessä hallituksen kokouksessa
- Osoita hakemus puheenjohtajalle antti.mikkonen (at) addiktum.fi
- Vain päly:n jäsenille (haluatko liittyä jäseneksi?)
- Apurahojen yhteenlaskettu budjetoitu summa on 2000€/vuosi