Koulutukset

Torstaikoulutukset

Kevät 2020

Torstaisin kello 14.00 - 16.00
Ratamestarinkatu 7A, 3. kerros,
A-klinikka Oy


HUOM! Jos haluat seurata 2.4. luentoa suorana, tiedustele etäyhteyspaikasta etukäteen, onko se mahdollista. Pasilasta luentoa ei ole mahdollista seurata. Pälyn jäsenet voivat pyytää salasanan luennon tallenteeseen 6.4. mennessä osoitteesta koulutus at paly.fi. Luentotallenteen voi katsoa tunnuksilla yhdessä myös oman työryhmän kanssa. Luennon aihetta koskevat kysymykset voi lähettää viimeistään 1.4. samaan osoitteeseen ja luennoitsija vastaa niihin luennolla.

9.1. Valviran prosessi terveydenhuollon työntekijän päihdeongelmassa, Irja Hemmilä, ylitarkastaja, Valvira

6.2. Vuoden 2019 väitöskirjapalkitut LT Antti Mustonen ja LT Jonna Levola

2.4. Buprenorfiini-injektioiden käytännön opit, ylilääkäri Markus Partanen, A-klinikka Oy

7.5. Päihdetapauslaskennan (THL) 2019 tuloksia, Kristiina Kuussaari, erikoistutkija

4.6. Seksuaalisuus, sukupuolisuus ja kehollisuus – asiakastyötä moninaisten kanssa, Juha Kilpiä, Seksuaalipedagogi (NACS), työnohjaaja

Tarvitsetko koulutuksesta läsnäolotodistuksen? Lähetä sähköpostilla pyyntö ja luennolla kerrottu koodi osoitteeseen koulutus ät paly.fi, otsikko Torstaikoulutus pvm. 

Jos et ole pyynnöstä huolimatta saanut todistusta parin viikon sisällä luennosta, kysythän todistusta uudelleen.

Päihdelääketieteen päivät 2020

5. - 6.3.2020 Scandic Marina, Helsinki

Torstaina 5.3.2020 teemana on Päihteet ja ajoterveys. Luvassa moninäkökulmaista ajoterveyden käsittelyä ja ehkä kiihkeääkin keskustelua aiheesta. Päivällä on mukana mm. TYKS Ajopoli.

Perjantain 6.3.2020 on omistettu Päihdeyliannostuksille. Luvassa kotimaisia asiantuntijoita ja kansainvälinen puhujavieras.