Koulutukset

Torstaikoulutukset

Kevät 2021

Torstaisin kello 14.00 - 16.00.

Huhti-, touko- ja kesäkuun luennot lähetetään ainoastaan tallenteina. Tunnukset tallenteen katsomista varten voi pyytää osoitteesta koulutus at paly.fi. Tunnuksia myönnetään Pälyn jäsenille ja luentoa voi katsoa esim. oman työryhmän kanssa.
7.1. Kannabishankkeen arviointitutkimus - miten nuorten ja ammattilaisten näkemykset kannabiksesta eroaa toisistaan. Väitöskirjatutkija Aleksi Hupli, Tampereen yliopisto

4.2. Peliriippuvuuden hoito: lääkehoito ja psykososiaaliset hoidot. Professori Hannu Alho ja dosentti Sari Castrén

1.4. Alkoholidementia. Psykiatri Silja Runsten

6.5. Alkoholi ja maksa. Dosentti Fredrik Åberg

x.6. Huumekuolemien ehkäisy Suomessa ja maailmalla. Inari Viskari, THL. Huom! Kesäkuun luennon tallennuspäivää on jouduttu siirtämään. Luento tallennetaan kesäkuussa ja luennon julkaisupäivä ilmoitetaan mahdollisimman pian.


Luentoja on mahdollista seurata etäpaikkakunnilla: Päihdesairaala, Turku, Jyväskylä, Oulu, Kouvola, Kuopio, Iisalmi, Joensuu ja Tampere. Kysy tarvittaessa osallistumisrajoitukset etäpaikkakunnaltasi. Toistaiseksi luentoja ei ole mahdollista seurata Pasilassa.

Syksyllä pyrimme järjestämään etäyhteyksiä esim. työporukoille muuallekin. Etäyhteydellä osallistumista suositellaan, jotta saamme luentoihin keskustelua mukaan. Laita hakemus osoitteeseen koulutus at paly.fi viimeistään viikkoa ennen luentoa. Huom! Etäyhteydellä mukaan tulevien on itse huolehdittava tarvittava it-tuki, jotta yhteys varmasti toimii. Muistakaa myös pitää mikit kiinni luennon ajan, mahdollisia kysymysten tai kommenttien esittämistä lukuunottamatta!

Tallenne on edelleen katsottavissa luennon jälkeen. Katselutunnuksia myönnetään Pälyn jäsenille, hakemus osoitteeseen koulutus at paly.fi.

Tarvitsetko koulutuksesta läsnäolotodistuksen? Lähetä sähköpostilla pyyntö ja luennolla kerrottu koodi osoitteeseen koulutus ät paly.fi, otsikko Torstaikoulutus pvm. 

Jos et ole pyynnöstä huolimatta saanut todistusta ennen seuraavaa luentoa, kysythän todistusta uudelleen.

Valmennusohjelma on suunnattu kaikille SoTe ammattilaisille, joilla on jo työkokemusta. Suosittuu valmennusohjelmaan osallistuu jo 200 henkilöä  (3/2021) mm. peruspalveluista, erikoissairaanhoidosta, kolmanneltasektorilta ja erilaisista palvelulujentuottajien organisaatioista. Valmennusohjelmalla tehostat paitsi asiakastyötä, myös kehittämistyötä: Päihdehoitotyö – Vaikuttavan kehittämisen askelmerkit


TOIPUMINEN KOHTI UUTTA - LUENTOSARJA

Useiden järjestöjen ja Helsingin kaupungin luentosarja tammikuusta toukokuuhun. Luennoimassa ovat yhdistysten asiantuntijat ja tuiki tärkeät kokemusasiantuntijat. Luennot striimataan verkossa, joten niitä voivat katsoa kaikki halukkaat eri puolilta Suomea. Verkkoon jää myös tallenne luennosta, tallenteeseen pääset samasta linkistä kuin Live-lähetykseen.

 27.1.  Kun elämä yllättää

Tallenne:

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-1-kun-elama-yllattaa

17.2. Yhteys itseeni

Tallenne:

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-2-yhteys-itseeni

17.3. Green Care – luonto ja mielenrauha

Tallenne:

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-3-green-care

21.4. Yhteys toisiin ihmisiin

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-4-yhteys-toisiin-ihmisiin

19.5. Elämän tarkoitus

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-5-elaman-tarkoitus