Koulutukset

Torstaikoulutukset

Syksy 2020

Torstaisin kello 14.00 - 16.00

3.9. Mielenterveystalon palvelut päihdetyön tukena. Reetta-Maria Roiha

1.10. Päihdeongelmaisen potilaan unettomuuden hoito. Professori Markku Partinen

5.11. SERI-tukikeskuksen toiminta

3.12. Nuorten päihdehoito käytännön potilasesimerkkien avulla. Päihdelääkäri, nuorisopsykiatri Tarja Hietala


Luentoja on mahdollista seurata etäpaikkakunnilla: Päihdesairaala, Turku, Jyväskylä, Oulu, Kouvola, Kuopio, Iisalmi, Joensuu ja Tampere. Kysy tarvittaessa osallistumisrajoitukset etäpaikkakunnaltasi. Syyskuun luentoa ei ole mahdollista seurata Pasilassa.

Syksyllä pyrimme järjestämään etäyhteyksiä esim. työporukoille muuallekin. Etäyhteydellä osallistumista suositellaan, jotta saamme luentoihin keskustelua mukaan. Laita hakemus osoitteeseen koulutus at paly.fi viimeistään viikkoa ennen luentoa. Huom! Etäyhteydellä mukaan tulevien on itse huolehdittava tarvittava it-tuki, jotta yhteys varmasti toimii. Muistakaa myös pitää mikit kiinni luennon ajan, mahdollisia kysymysten tai kommenttien esittämistä lukuunottamatta!

Tallenne on edelleen katsottavissa luennon jälkeen. Katselutunnuksia myönnetään Pälyn jäsenille, hakemus osoitteeseen koulutus at paly.fi.

Tarvitsetko koulutuksesta läsnäolotodistuksen? Lähetä sähköpostilla pyyntö ja luennolla kerrottu koodi osoitteeseen koulutus ät paly.fi, otsikko Torstaikoulutus pvm. 

Jos et ole pyynnöstä huolimatta saanut todistusta ennen seuraavaa luentoa, kysythän todistusta uudelleen.

Valmennusohjelma päihdehoitotyötä tekevälle sairaanhoitajalle tai päihdehoitotyön alueelle suuntautuvalle terveydenhuoltoalan ammattilaiselle: Päihdehoitotyö – Vaikuttavan kehittämisen askelmerkit

https://fioca.fi/koulutus/paihdehoitotyo-vaikuttavan-kehittamisen-askelmerkit/