Koulutukset

Torstaikoulutukset

Kevät 2021

Torstaisin kello 14.00 - 16.00.


7.1. Kannabishankkeen arviointitutkimus - miten nuorten ja ammattilaisten näkemykset kannabiksesta eroaa toisistaan. Väitöskirjatutkija Aleksi Hupli, Tampereen yliopisto

4.2. Peliriippuvuuden hoito: lääkehoito ja psykososiaaliset hoidot. Professori Hannu Alho ja dosentti Sari Castrén

1.4. Alkoholidementia. Psykiatri Silja Runsten

6.5. Alkoholi ja maksa. Dosentti Fredrik Åberg

3.6. Aihe ja puhuja varmistuvat pian.


Luentoja on mahdollista seurata etäpaikkakunnilla: Päihdesairaala, Turku, Jyväskylä, Oulu, Kouvola, Kuopio, Iisalmi, Joensuu ja Tampere. Kysy tarvittaessa osallistumisrajoitukset etäpaikkakunnaltasi. Toistaiseksi luentoja ei ole mahdollista seurata Pasilassa.

Syksyllä pyrimme järjestämään etäyhteyksiä esim. työporukoille muuallekin. Etäyhteydellä osallistumista suositellaan, jotta saamme luentoihin keskustelua mukaan. Laita hakemus osoitteeseen koulutus at paly.fi viimeistään viikkoa ennen luentoa. Huom! Etäyhteydellä mukaan tulevien on itse huolehdittava tarvittava it-tuki, jotta yhteys varmasti toimii. Muistakaa myös pitää mikit kiinni luennon ajan, mahdollisia kysymysten tai kommenttien esittämistä lukuunottamatta!

Tallenne on edelleen katsottavissa luennon jälkeen. Katselutunnuksia myönnetään Pälyn jäsenille, hakemus osoitteeseen koulutus at paly.fi.Tarvitsetko koulutuksesta läsnäolotodistuksen? Lähetä sähköpostilla pyyntö ja luennolla kerrottu koodi osoitteeseen koulutus ät paly.fi, otsikko Torstaikoulutus pvm. 

Jos et ole pyynnöstä huolimatta saanut todistusta ennen seuraavaa luentoa, kysythän todistusta uudelleen.

Valmennusohjelma päihdehoitotyötä tekevälle sairaanhoitajalle tai päihdehoitotyön alueelle suuntautuvalle terveys- ja sosiaalialan ammattilaiselle: Päihdehoitotyö – Vaikuttavan kehittämisen askelmerkit