Koulutukset

Torstaikoulutukset

Syksy 2019

Torstaisin kello 14.00 - 16.00
Ratamestarinkatu 7A, 3. kerros,
A-klinikka Oy

5.9. Toipumisorientaatio, Liisa Kallio

Mitä tarkoittaa toipumisorientaatio? Miksi ja mihin päihdetyössä tarvitaan toipumisorientaatiota? Miten voisin hyödyntää toipumisorientaatiota omassa työssäni päihdelääkärinä/päihdetyöntekijänä?

YTM Liisa Kallio on yhteisöhoidon ja yhteisökuntoutuksen erityisosaaja, jolla on laaja kokemus päihdekuntoutuksesta sekä rikosseuraamusalalta, esimiestyöstä ja johtamisesta. Hän on Evipro Oy:n päätoiminen työntekijä, työnohjaaja, kouluttaja ja tapahtumanjärjestäjä. Hän on toiminut aiemmin Kalliolan päihdepalveluiden johtajana. Hän on myös Päihdetoimijoiden yhteistyöverkosto PÄIVYTin puheenjohtaja.

24.10. Huumeseulan matka laboratoriossa - menetelmät, vastausten ymmärtäminen ja hyvät käytännöt, kemisti Laura Harju

7.11. Alkoholidelirium, psykiatri Tuitu Mikkonen

12.12. Suusta voi tunnistaa päihteidenkäyttäjän, oikeushammaslääkäri Vivian Visnapuu

Ilmoittaudu koulutukseen läsnäolleeksi täältä jos tarvitset todistuksen >

Päihdelääketieteen päivät 2020

5. - 6.3.2020 Scandic Marina, Helsinki

Torstaina 5.3.2020 teemana on Päihteet ja ajoterveys. Luvassa moninäkökulmaista ajoterveyden käsittelyä ja ehkä kiihkeääkin keskustelua aiheesta. Päivällä on mukana mm. TYKS Ajopoli.

Perjantain 6.3.2020 on omistettu Päihdeyliannostuksille. Luvassa kotimaisia asiantuntijoita ja kansainvälinen puhujavieras.

Muuta koulutusta

Helsingin yliopisto järjestää Meilahdessa 13.9. – 15.11. perjantai-iltapäivisin klo 13 – 16 englanninkielisen luentokurssin ”Forensic toxicology and drug testing”, jonka ohjelma on alla. Kurssi on ilmainen. Ilmoittautumisohjeet ovat ohjelmassa. Kurssitodistuksen saadakseen täytyy osallistua 80 % luennoille, mutta yksittäisille luennoille voi myös aivan mainiosti tulla. Kurssi sopii hyvin myös päihdelääkäreille ja muille alasta kiinnostuneille.

Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet: