PÄLÄ erityispätevyyden hakeminen uudistuu

22.6.2022

Hyvä erityispätevöityjä tai erityispätevöityjää ohjaava lääkäri,

Erityispätevyyden hakeminen uudistuu. Jatkossa erityispätevyyttä haetaan sähköisesti PÄLYn nettisivujen kautta: https://www.paly.fi/ep_uusi/erityispatevyys-hakemus/

Tavoitteena on sujuvoittaa ep-hakemisen prosessia sekä hakijan että sen käsittelijöiden näkökulmasta. Hakemus sisältää pakollisia osioita, jotka tulee täyttää ja liittää tarvittavat todistukset. Näin varmistumme paremmin siitä, että hakemus sisältää kaikki tarvittavat tiedot hakemuksen käsittelyyn, ja vältymme kaikki turhalta lisätyöltä.

Hakemuksen sisältämät tiedot käsitellään tietoturvallisesti GDPR säännösten mukaisesti ja tulevat vain erityispätevyystoimikunnan käyttöön.

Seuraavassa kokouksessa, jossa ep-hakemuksia käsitellään 13.10.2022 (hakemuksen jätön deadline 15.9.), sovelletaan vielä siirtymäaikaa, ja hakemuksen liitteineen voi myös lähettää spostitse, mutta suosittelemme lämpimästi tekemään hakemuksen paly-sivuston kautta. Tämän jälkeen sähköpostitse lähetettyjä erityispätevyyshakemuksia ei enää käsitellä.

Ep-toimikunta ottaa mielellään palautetta uudesta toimintatavasta: sihteeri.eripatev(at)gmail.com ja tekninen sihteeri kari.halttu(at)gmail.com