PÄLÄ-päivät 2022 toteutuu hybridinä - iltajuhla peruttu

4.2.2022

Tervetuloa PÄLÄ-päiville 2022!


PÄLY:n hallitus on seurannut tiiviisti pandemiatilanteen kehittymistä ja näyttää vahvasti siltä, että rajoitusten purkamisen myötä kokoontuminen PÄLÄ-päiville olisi mahdollista. Hallitus päättikin 3.2.2022 kokouksessaan jatkaa PÄLÄ-päivien suunnittelua hybridi-mallilla. Toisin sanoen, lähdemme edelleen siitä, että paikan päälle ilmoittautuneet voivat saapua terveysturvallisesti paikalle Scandic Marina Congress Centeriin. Tapahtumapaikan tilat ovat väljät ja etäisyyksien pitäminen on mahdollista. Tarjolla tulee myös olemaan maskeja ja käsidesiä. On ehdottoman tärkeää, että paikan päälle ei saavuta oireisena ja COVID-kotitestin tekeminen ennen tapahtumaa on suositeltavaa.


Tartuntojen leviämisriskin minimoimiseksi PÄLÄ-päivien yhteyteen suunniteltu perinteinen iltajuhla on kuitenkin valitettavasti päätettyä perua. PÄLY:n hallitus on tästä kovin pahoillaan.


On selvää, että noudatamme kulloinkin voimassa mahdollisesti olevia rajoituksia ja viime hetken muutokset ovat tämän vuoksi mahdollisia; kannattaa seurata paly.fi -sivuston uutisointia.


Vielä ehdit ilmoittautua mukaan; läsnä tai etänä, ohjelma on jälleen kerran huikea!