Päihdehoitotyön asiantuntijaryhmä

Päihdehoitotyön asiantuntijaryhmä ja sairaanhoitajien verkosto

Sairaanhoitajat osallistuvat aktiivisesti Päly ry:n toimintaan eri muodoissa mm. koulutustoiminnan, asiantuntijatehtävien ja hallitustyön muodoissa. Päihdehoitotyön asiantuntijatyöryhmä kokoontuu ammatillisissa merkeissä noin neljä kertaa vuodessa ja esittää vuosittaisen päihdesairaanhoitajan tunnustuksen saajan. Tunnustus myönnetään yhteistyössä Akavan Sairaanhoitajat Taja ry:n kanssa. Työryhmä suunnittelee ja toteuttaa sairaanhoitajille suunnattua toimintaa koulutuksien ja vierailujen merkeissä.

Päihdehoitotyössä sairaanhoitajat toimivat  hoitotyön asiantuntijoina erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten: päihdeyksiköt, terveyskeskukset, sairaalat, jalkautuvat palvelut, poliklinikat, päivystyspoliklinikat, valvontaosastot jne. Päihdehoitotyö on tärkeä osaamisalue osana muuta hoitotyötä.

Päihdehoitotyö on mielenkiintoista ja haastavaa työtä, tule mukaan toimintaan

Työryhmän puheenjohtajana toimii Petri Kylmänen. Lisätietoja petri.kylmanen at paly.fi

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry

Sairaanhoitaja. Haluatko Petriltä sähköpostia? 
Kirjoita alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

Valmennusohjelma on suunnattu kaikille SoTe ammattilaisille. Oppisopimuspohjaiset kurssi käynnistyneet Kymeenlaaksossa, Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Satakunnassa ja näiden lisäksi kaksi valtakunnallista ryhmää. JUURI NYT: Rannikkoseutu ja Pohjanmaan valmennusohjelma käynnistyi. Uutta valtakunnalista ryhmää ollaan kokoamassa. Valmennukseen osallistujia peruspalveluista, erikoissairaanhoidosta, kolmannelta-sektorilta ja erilaisista palvelulujentuottajien organisaatioista. Valmennusohjelmalla tehostat paitsi asiakastyötä, myös kehittämistyötä: Päihdehoitotyö – Vaikuttavan kehittämisen askelmerkit 

Lue myös artikkeli Päihdehoitotyö kohtaa palvelumuotoilun   

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.