Päihdehoitotyön asiantuntijaryhmä

Päihdehoitotyön asiantuntijaryhmä ja sairaanhoitajien verkosto

Sairaanhoitajat osallistuvat aktiivisesti Päly ry:n toimintaan eri muodoissa mm. koulutustoiminnan, asiantuntijatehtävien ja hallitustyön muodoissa. Päihdehoitotyön asiantuntijatyöryhmä kokoontuu ammatillisissa merkeissä noin neljä kertaa vuodessa ja esittää vuosittaisen päihdesairaanhoitajan tunnustuksen saajan. Tunnustus myönnetään yhteistyössä Akavan Sairaanhoitajat Taja ry:n kanssa. Työryhmä suunnittelee ja toteuttaa sairaanhoitajille suunnattua toimintaa koulutuksien ja vierailujen merkeissä.

Päihdehoitotyössä sairaanhoitajat toimivat  hoitotyön asiantuntijoina erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten: päihdeyksiköt, terveyskeskukset, sairaalat, jalkautuvat palvelut, poliklinikat, päivystyspoliklinikat, valvontaosastot jne. Päihdehoitotyö on tärkeä osaamisalue osana muuta hoitotyötä.

Päihdehoitotyö on mielenkiintoista ja haastavaa työtä, tule mukaan toimintaan

Työryhmän puheenjohtajana toimii Petri Kylmänen. Lisätietoja petri.kylmanen at paly.fi

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry

Sairaanhoitaja. Haluatko Petriltä sähköpostia? 
Kirjoita alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

Valmennusohjelma on suunnattu kaikille SoTe ammattilaisille, joilla on jo työkokemusta. Suosittuu valmennusohjelmaan osallistuu jo 200 henkilöä  (3/2021) mm. peruspalveluista, erikoissairaanhoidosta, kolmannelta-sektorilta ja erilaisista palvelulujentuottajien organisaatioista. Valmennusohjelmalla tehostat paitsi asiakastyötä, myös kehittämistyötä:  Päihdehoitotyö – Vaikuttavan kehittämisen askelmerkit 

Lue myös artikkeli Päihdehoitotyö kohtaa palvelumuotoilun   

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

TOIPUMINEN KOHTI UUTTA - LUENTOSARJA

Useiden järjestöjen ja Helsingin kaupungin luentosarja tammikuusta toukokuuhun. Luennoimassa ovat yhdistysten asiantuntijat ja tuiki tärkeät kokemusasiantuntijat. Luennot striimataan verkossa, joten niitä voivat katsoa kaikki halukkaat eri puolilta Suomea. Verkkoon jää myös tallenne luennosta, tallenteeseen pääset samasta linkistä kuin Live-lähetykseen.

 27.1.  ”Kun elämä yllättää”.

Ylihoitaja Virpi Jaakkola Helsingin kaupungilta ja kokemusasiantuntija Tuula Samulin käyvät dialogia aiheesta. Katso lähetys verkosta keskiviikkona 27.1.2021 klo 18-20: 

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-1-kun-elama-yllattaa

Verkkoon jää myös tallenne luennosta.

 Muut luennot:

17.2. Yhteys itseeni

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-2-yhteys-itseeni

17.3. Green Care – luonto ja mielenrauha

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-3-green-care

21.4. Yhteys toisiin ihmisiin

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-4-yhteys-toisiin-ihmisiin

19.5. Elämän tarkoitus

https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-5-elaman-tarkoitus